14
09.18

Компанія RDA — партнер R&DBAwards 2018

14 вересня, Київ, КВЦ Парковий - Друга урочиста церемонія нагородження кращих компаній рітейлу і торговельної нерухомості України Retail & Development Business Awards.



Асоціація рітейлерів України анонсує проведення другого масштабного заходу, на якому будуть названі і нагороджені найуспішніші компанії рітейлу і девелопменту країни — Retail & Development Awards. Оцінюються успіхи і досягнення компаній сфери роздрібної торгівлі та торговельної нерухомості за період з 30.06.17 по 01.07.18.

Компаніям сфери рітейлу, визнаним кращими учасниками і експертами ринку, вручається нагорода «Рітейлер року» в 14-ти номінаціях, ще в 6-ти номінаціях за перемогу боротимуться найбільші інтернет-магазини. Особливий приз вручається найуспішнійшій людині зі сфери роздрібної торгівлі: «Персона року в рітейлі».



Торгові центри, визнані за результатами опитування учасників та експертів ринку кращими в одній з 4-х номінацій, отримують нагороду «Кращий ТРЦ»/Shopping CentreAwards. Особливий приз вручається найуспішнійшій людині зі сфери девелопмента торгівельної нерухомості: «Персона року в девелопменті».

Церемонія нагородження кращих з кращих збере перших осіб ключових гравців сфер роздрібної торгівлі та комерційної нерухомості, представників інвесторів і фінансових організацій, консультантів і виробників, гостей з ближнього і далекого зарубіжжя. Retail & Development Awards проходить щороку.